ACTIVITATS

24 desembre, 2019

Vall de Núria

Els apartaments Fontalba estàn situats a 400 metres de l'estació del cremallera de Núria i just al costat del reconegut camí senderístic de Queralbs a Núria. A Núria pots trobar una petita estació d'esquí familiar i acollidora. Les vistes de la vall són magnífiques, vorejada de pics de 3000m d'alçada. La única forma d'accedir a la valle és pel tren cremallera o caminant.
24 desembre, 2019

Puigmal

La pujada clàssica al Puigmal, la segona muntanya més alta de la província de Girona, es fa des del coll de Fontalba. Els apartaments Fontalba són el indret més proper i ideal per a preparar aquesta ascensió mítica ja que estàn situats a la mateixa carretera que puja al coll de Fontalba. L'ascensió al Puigmal es caracteritza per ser d'un nivell d'exigència físic mitjà o alt però de dificultat tècnica senzilla si el temps acompanya, ideal per a iniciar-se en l'alta muntanya.
23 desembre, 2019

Romànic

El romànic de la Vall de Ribes és un estil arquitectònic d'una importància excepcional, amb monuments històrics internacionalment reconeguts. Al costat dels apartaments pots trobar un dels millors exemples amb l'esglèsia de Sant Jaume de Queralbs, del segle XII amb un dels porxos millor conservats d'aquest estil que han arribat fins als nostres dies.
23 desembre, 2019

Senderisme i excursions

Els apartaments Fontalba són el lloc ideal per a utilitzar com a base per activitats de senderisme, trekking i trail running. Situats en el bell mig del camí de Queralbs a Núria, al seu voltant es poden trobar diversos dels millors recorreguts de tot el Pirineu. Us deixem amb alguns exemples de rutes properes que es poden combinar de maneres infinites.
29 novembre, 2019

La Molina

La estació d'esquí de la Molina es troba situada a 45 minuts de Queralbs, es pot accedir per la collada de Toses. Ideal per als amants de l'esquí.